За мен и от къде тръгнаха нещата със seo то

badge.phpЗдравейте и добре дошли в блога ми. Накратко ще ви разкажа малко за мен Не съм добър писач но предполагам вече сте свикнали с начинът ми на писане :) Казвам се Светлин рожденник съм на 17 октомври , ако решите да ми изпратите бутилка домашно вино да знаете подходящият момент да ми се подмажете :) На снимката  е профилът ми във фейсбук :) Който желае може да ме добави за приятел във фейсбук. От този линк можете да ме добавите в Google+ Приятелите са богатство така че ме добавяйте смело.

Накратко за мен

Занимавам се със seo оптимизация, уеб дизайн, преводи и редактиране на PHP и приложения от английски испански и руски. Освен че класирам и правя сайтчета се занимавам и с други нещитица. Дълго време работих за големи фирми като професионален водолаз … подводно рязане заваряване и други подобни дейности. В друг по ранен етап от живота си се занимавах с електроника … ремонт на телевезори видео и компютри – хардуер и тн.

 Как започна всичко

Още първият сайт който направих преди 15 години ме запали и така тръгна цялата история. Пусках обяви за изработка на сайтове безплатно тогава исках да правя   да творя и трупам опит да се наслаждавам на резултата.Направих  много сайтчета по онова време и удоволствието беше голямо . Това бяха времената на експерименти проучване и денонощни опити, как работи това, защо стана така – с една дума  се заразих от болестта интернет.По онова време хитрите предприемачи си купуваха домейни и наемаха добре свързани хостинги.Други мои приятели предпочитаха безплатните услуги на hit.bg, free. bg и всички безплатни ресурси на аванта.За мен  това беше  без значение и до ден днешен много хора използват безплатен хостинг с под  домейн при това доста успешно.  Да представя бизнеса на някой в интернет преди 15 години си беше невероятно постижение да имаш сайт беше престиж и целия престиж беше в това че на визитната ти картичка има …www.golqmata -firma.com По онова време търсачките бяха много а интернет имаха малко от нас, най – често интернет се ползваше от електрончици не за друго а за да търсим софтуер за процесорите на модерните по онова време телевизори втора употреба. :) Малко по късно мисля че беше 2002 година моята скъпа сестричка си направи сайт и ми обясняваше че сайта и носи реални приходи когато се класира добре. Така СЕО оптимизацията се роди в моята глава и интересното вече беше не да създам поредният сайт а да получа максимален брой посетители таргетирани по насоченост.Тогава открих това че телефоните могат да  звънят ,  звънят и  не от вестникарски обяви , а от търсачките  в  последствие за основната търсачка се наложи гугъл и така продължавам напред  и се съобразявам с всички условия и правила  на най-популярната търсачка :)

Портфолио  - уеспешни проекти

Започвам със стандартното Българско :) АЗ ли аз ехеййй аз  миналата година  ама и тая година съм най големия. Или нашата фирма е лидер в …. :) Това са стандартните клишета на които никой не вярва. Като  портфолио можете да ме запитате за дума или фраза  и да ви кажа  на коя позиция се намира мой или клиентски сайт.С времето се получи така че май няма дума за която не сме работили. За доволните от мен можете да разгледате тук

 

сео оптимизация на сайтове за гугъл