Уеб дизайн с Уърдпрес


WordPress  (Уърдпрес) e система за управление на съдържанието с отворен код написана на PHP  Информацията се записва в база дании MySQL  Софтуера на платформата е пуснат под GNU GPL версия 2 . Удобен е за създаване на сайтове   от блогове до доста сложни новинарски ресурси. Вградената система от „теми“ и „ добавки “ заедно с добра архитектура ви позволява да проектирате проекти с широка функционална и сложност.

Идеалния блог

Креативен човек ли сте или експерт в някаква област? Искате ли да споделите знания? Тогава WordPress е най-доброто решение, можете да изберете стандартна тема и да напишете своите шедьоври и да споделите своя опит с хората.

Предпочитан от милиони

Онлайн магазин с Уърдпрес

Добавката WooCommerce за WordPress сайт има над милион активни инсталации.Макар че много хора смятат WordPress за блогерска система последните години се появиха много добавки, които преврънаха Уърдпрес в електонен магазин. Такива добавки са  WP eCommerce , eShop, WooCommerce, Jigoshop, Cart66 Lite  и др.

Информационен или фирмен сайт

Платформата Уърдпрес е сред най-предпочитаните CMS от новинари и блогъри, тя е удобно за създаване на сайтове от всякакъв тип. Инсталирате я на вашия уеб сървър и започвате да публикувате веднага.С малка помощ от уеб дизайнер ще създадете красив уеб сайт с минимални средства.След стандартна инсталация ядрото  вече можете да публикувате. В обществото на WordPress участват хиляди разработчици от цял свят. Във форумите за поддръжка на платформата си  сътрудничат милиони потребители.

Не е нужно да сте програмист

Всичко е готово. Купувате си хост услуга и домейн инсталирате системата от  Cpanel  с  няколко клика на мишката и вече разполагате с  функционален софтуер за изграждане на сайт. За платформата са създадени хиляди шаблони, голяма част от които  са  безплатни. Над 60 % от новинарските медии в България (и не само) са базирани върху ядрото на платформата WordPress.

Ще се справя ли с WordPress сам?

Вероятно ДА. Форумите на платформата са пълни с информация. Нужно ви е време за четене и тестване.Има и десетки Фейсбук групи

Инсталирах го , но не ми харесва като дизайн?

Инсталирането на ядрото няма нищо общо с изгледа на сайта.Честито имате инсталиран  функционален софтуер, не се отчайвайте след няколко дни търсене ще намерите по красив шаблон, който също няма да ви допадне и ще се наложи да се пипне в кода :) Да точно  тогава излезте от тази статия и потърсете формата за контакти в блога ми :)

Защитен  ли е сайт базиран на Уъдпрес?

Нищо качено на сървър в Интернет не е 100% защитено. За съвет при избор на хостинг услуга можете да се консултирате с мен безплатно. И все пак  отговора на въпроса е ДА.  Сайта Биволъ е задвижен с  Уърдпрес. Анонимните използват същата платформа , така че не се притеснявайте.

WordPress е най-хакваната система?

Случва се защото масовия потребител инсталира всевъзможни глупости , като добавки и теми на юнашко доверие. Ако вашият сайт е хакван  няколко пъти горе  в главното меню е формата ми за контакти :) Всъщност какво точно ще ви хакнат в сайта? Десетина статии и 39  снимки :)

С какво мога да ви помогна ?

С всичко от А до Я Съветите и консултациите от с мен са безплатни. Ако ми създадете работа по разработката  или ремонта на вашия сайт ще се спазарим набързо и действаме