Уеб дизайн - изработка на сайтове.

изработка на уеб

Сайтовете които правя са ниско бюджетни и се изработват в рамките на 2-3 дни. За да се сдобиете с работещ и функционален сайт който щв ви струва  между 100 и 300 лева Ако вече сте решили да работите с мен потърсете ме от формата за контакт.

Работя с  популярните системи за създаване на сайтове като Джумла, Уърдпрес, Опенкард, Престашоп  и др.Не се налага да заплащате за шаблони или друг  вид софтуер защото повечето неща са конфигурирани и готови за употреба инсталират се на вашият хостинг за няколко часа, не се влага много труд за програмиране, което поевтинява значително цената за уеб дизайн на вашият сайт 

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ    ОНЛАЙН МАГАЗИНИ      ФИРМЕНИ САЙТОВЕ
                   

Последно завършени УЕБ проекти 

Моята гледна точка относно добрият уеб дизайн

В добрият уеб дизайн се отличават два елемента, представянето на информация навигацията и структурата на сайта. Вторият елемент е визуалното представяне, графиките анимациите мултимедията, като и цветовото сходство и подбор на цветовете в рамката на сайта. Тези два елемента добре съчетани създават впечатление за добър уеб дизайн. Доста често попадам на сайтове претрупани с графики и анимации, колкото и да се старая не успявам да достигна до съдържанието на уеб сайта, а доста често дори и не разбирам за каква целева група е предназначен. Ефектния флаш дизайн от се зарежда бавно и се налага да изчакаме докато се зареди страницата, освен че много от посетителите с не толкова бърз интернет се изнервят, негативно влияние оказват подобен тип сайтове и върху търсещите машини. Все по често новосъздадените уеб сайтове стават информативни тип блогове като този. Потребителите все по често търсят информация с търсачка, а търсачките  дават високите оценки на уеб сайтове пълни със съдържание, за сметка на графичния уеб дизайн.  Големите изчерпателни сайтове  с уникално съдържание превъзхождат всички останали в резултатите при търсене.

Уеб дизайн  съобразен с условията на Google

Моят  уеб дизайн е ориентиран към търсещите машини (търсачките)  Още при съдаването на сайта страниците се индексират и заемат позиции по много фрази и ключови думи

Всяка целева страница е тунингована така че да достигне до аудиторията от потребители търсещи с google. При необходимост от влагането на много снимки с голям размер използвам други страници или специално създадени за това галерии които не влияят за seo оптимизацията на всяка целева страница.

Като уеб дизайнер на свободна практика мога да ви предложа отлично качество за ниска цена

сео оптимизация на сайтове за гугъл