Уеб дизайн - изработка на  сайт.


Интернет се развива бързо. Днес повечето компании и много физически лица имат свои собствени сайтове.  Предоставенто на стоки и  услуги отдавна е в интернет.Статистиката показва, че  всеки човек средно прекарва поне четири часа дневно в Интернет.

Скъпо ли е изграждането на сайт?

Създаването на сайт не е скъпо използвайки готов софтуер за управление на съдържанието (CMS)

 

Ниски цени

Дизайна е лесен

Избирате рамка, цветове и разположение на детайлите или си нарисувайте нещо на лист хартия.Всеки има различен вкус и предпочитания. Моята задача е да се доближа максимално до вашата визия за дизайн. Всъщност повечето шаблони за изработка на сайт представляват  (без значение от платформата)  рамки с позиции  на съдържанието. Дизайна в голяма степен зависи от снимките вмъкнати в рамката.Мога да изработя  шаблон по зададени от вас критерии или да използваме готов, който с  малка редакция ще се промени до неузнаваемост.Не забравяйте също , че  мобилната версия на вашия сайт е задължителна

Скорост на зареждане

В Скоростта на зареждане на уеб сайта е много важна за уебсайта. Толкова е важна, че Google я е превърнал във фактор за класирането на сайта.Също така много потребители затварят страници , които се зареждат бавно. При изграждане на сайта тези особености трябва да се отбележат. Има различни начини за смаляване на размера  на  изображенията без това да повлияе на качеството им. Инструмента  PageSpeed ​​Insights  предоставен от Google е създаден в помощ на уеб дизайнери и разработчици за оптимизиране скоростта на зареждане.

Избор на платформа?

Лично аз не мога да избера само една. Работил съм с почти всички CMS и всяка една има своите плюсове и минуси. За уеб сайт тип  блок предпочитам  WordPress поради по бързото публикуване в платформата. За онлайн магазин може би ще предпочета една от най- използваните  в Китай  OpenCart или компонента за Джумла Virtuemart. Истината е че качеството на уеб дизайна не се определя от платформата върху която е изграден.Ако сте свикнали с администраторския панел на Уърдпрес , то нека вашият фирмен сайт или онлайн  магазин се изработи върху тази платформа.

Уеб дизайн който ми харесва

На мен лично ми допадат по изчистени сайтове. Не харесвам изскачащи прозорци и банери  от всички възможни посоки

Сайт тип визитка?

Такива сайтове бяха популярни преди 20 години в менюто има  няколко страници ,  като Начало , Галерия, За нас и Контакти. Това не са работещи сайтове гугъл не ги харесва.

Работещ уеб сайт?

Сайта работи единствено и само, когато телефона на собственика му звъни. Всичко останало са домейни захвърлени някъде в Интернет.

Колко се заплаща годишно и за какво.

Хостинг услуга + един домен  струва не повече от 120 лева на година .Различните хостинг компании  предлагат различни услуги. Можете да си купите хостинг услуга и да я споделите с партньори, така разходите ви могат се раделят

Как се подържа уеб сайт?

Поддържате се го вие Влизате в  администраторския панел публикувате съдържание и това е всичко.

Ами ако ме хакнат?

Няма да ви хакнат освен , ако паролата ви не е 123456  Сериозните хостинг компании периодично архивират  вашия сайт, труда ви няма да се загуби.