Създаване - изработване и помощ при разработване на форум

Съществуват много платени и безплатни системи за изработване на форуми тук ще получите информация за предимствата и недостатъците на някой от по-популярните форуми.

phpBB това е един от най-разпостранените безплатни форум системи преведен е на български има лесна навигация недостатъка на тази система е че не е добре защитена от хакери.

Kunena и Agora са форуми за вграждане в джумла сайт моите предпочитания между двете форумни системи са  за Kunena. Kunena има пълен български превод и е лесен за употреба от потребители и администратори. Темата ка Kunena може да се променя чрез редакция на CSS.

SMF форум – за този форум се говори че е едина от най-добрите форум системи има подръжка на български и успешно конкурира много платени форум платформи.

Разработване на  готов форум

За изработването на форум са нужни няколко часа, която и платформа да изберете успехът ви не е гарантиран да привлечете участници  е труден и бавен процес който отнема месеци и дори години.След като отворите интересните теми за дискусия трябва да си осигурите мнения. Форум в който няма дискусии няма шанс да задържи посетителя който да отговори по темата. Още по малък е шанса да се появи в резултатите на гугъл от където да влязат нови форумници.

Няколко съвета за създаване и разработване на вашият форум

1. Регистрирайте си няколко потребителя и напълнете темите с мнения.

2.Поканете ваши приятели които да вземат активно учатие.

3. Използвайте социялните мрежи и рекламирайте форума си.

4. Създайте удобства за регистрация спестете време на потребителя.

5.Бъдете коректни дайте свобода на словото и не трите мнения които са противоречиви на вашите.

Създаване-изработване  на форум

сео оптимизация на сайтове за гугъл