SEO услуги за вашият сайт

 


SEO услугиПроверка редакция и изчистване на код. Кодът в сайта е от значение премахването на ненужен код и заместването му с друг прави сайта по лек и по харесван от търсачките. 

Интегриране на социални икони за споделяне на съдържанието. Известно е че социалната активност влияе положително върху позиционирането на сайта, а също така увеличава трафикът от социалните мрежи. 

Социална активност Набавяне на харесвания и последователи за социални мрежи. 

Онпейдж услуги  Тунинговане на всяка страница от сайта ви по зададени от вас ключови думи. Подбор на ключови думи – анализ и подбор на ключови думи за сайта ви. 

Изготвяне на стратегия за SEO оптимизация

Линк билдинг – изграждане на линкове към вашият сайт.Това е тежката артилетия и най ефективният начин да се класирате по високо конкурентни думи. Сео услугата се състои в публикации по  блогове, форуми и сайтове. 

Анализи  Пълен анализ на  сайт . Вътрешно състояние и външен профил. 

Проучване на пазарната ниша Едно от най-важните неща . Обикновенно се прави преди да започнете с оптимизацията на сайта. 

SEO копирайт  Това е услуга по създаване на SEO съдържание за вашият сайт. Статиите в сайта се пишат по определени правила за да се харесат на търсачките. Те трябва да бъдат интересни за хората но написани така че да бъдат класирани от търсачките. Заглавията, обемът на текста и гъстотата на ключовите думи са от особенно значение. Предлагаме seo услуги и копирайт на български руски и английски език.