SEO експерт

Вие търсите SEO експерт с дългогодишен опит? Вече сте  в един от блоговете му в благодарение на Google.

SEO експерт

Как да изберем точния

Какъв специалист е и какви качества трябва да притежава един seo оптимизатор? Seo оптимизаторът е човекът който може да направи сайтът ви лесно откриваем в търсачките, той може да не е дизайнер, художник или програмист но задължително трябва да има свой собствен сайт който да се показва на видно място при търсене с гоогле ключовите думи за такъв вид блок естествено ще са: seo оптимизатор сео специалист seo оптимизация, калсиране в гугъл и тн.

TIPS: SEO специалист


За да ни намират търсачките

Всички знаем че интернет е едно огромно пространство в което се изявяват писатели, публицисти, програмисти, дизайнери и тн. Милиони сървъри по цял свят работят и обслужват нашите заявки. Не малко са и търсещите машини. Каква е ползата от една полезна статия когато тя не може да изплува от резултатите при търсене с такъв тип търсещи машини. Поради различни причини не се виждат и доста красиви и интересни сайтове създадени с естетическо чувство от графичен дизайнер и навързани с код от програмист. Има ли смисъл от толкова труд след като такъв вид публикация ще остане без читатели? Аз мисля че не.


Ето  тук се появява необходимостта от такъв вид специалист така наречен seo оптимизатор.

 


Качества

Какво трябва да знае един seo специалист? На първо място да е запознат с различните уеб програмни езици. Да се инересува от всички промени които извършват паяците като Google, новите приложения, забрани и изисквания.Да има познания в областта на дизайнерските програми.Понякога е доста трудно статията да се хареса на читател и търсеща машина едновременно. Не по лесно е да се задоволят капризите на клиент при изработка на сайт, защото понякога клиента иска точно обратното на това което харесват паяците (търсачки). Ето тук стигаме и до личните качества на сео оптимизатора – търпение и спокойствие при разговори с клиент, красноречивост и способност да се убеди човека че сайтът трябва да отговаря на определени условия за търсещите машини.