SEO aнализи на конкурентнтни сайтове

Анализирането на конкуренцията във вашата ниша е една от стъпките които трябва да направим преди да се започне оптимизацията на сайта ви. В случай че работя за вашият сайт проучването на конкуренцията ви е част от моята работа и не се заплаща . Тази услуга се предлага и като платена в случай че не сте мой клиент но ви е интересно как се развиват вашите конкуренти. Желаете ли да научите нещо повече и да надникнете там където другите не могат?Ако е така имате нужда точно от мен.

Не се притеснявайте в това няма нищо незаконно.

Интерсно ли ви е кога е закупен домейна на конкурента ви. Как се е променял сайта му във времето. Кой е собственика на домейна, къде се хоства, колко страници има в сайта.Информация за цялостната му стратегия ако има такава. Линк билдинг, адрес, телефон, уеб дизайн фирмата изработила сайта, кой оптимизира сайта и как? Посещенията в конкурентния сайт, колко на брой са от кои думи идват посетителите, колко са на ден и от коя локация (град) влизат посетителите му и тн.

Всичко за вашата конкуренция

Тази услуга е платена и може да се използва от всеки поръчител. Не е нужно да сте мой клиент.Цените за тази услуга сe образуват в зависимост от времето и сложността на поставената задача.Получавате пълна информация за всеки ваш конкурент.За всички мои клиенти услугата е безплатна.

Още услуги

  • Проучване и анализ на вашия нишов пазар в България и по света.
  • Анализ на сайтове на ваши конкуренти локално в различните градове и като цяло в България.
  • Проучване на конкуренцията ви като цяло в България и европа.

сео оптимизация на сайтове за гугъл