Първа страница в гугъл - продавайте с Google

Първа страница в гугъл - продавайте с Google


Доказано е че гугъл е най-използваната търсеща машина в света, също така е известно че потребителите изписват ключова дума в търсачката и отварят сайтове намиращи се на челните позиции в резултатите от търсенето.

Съществуват хиляди сайтове в България с прекрасен дизайн които не достигат до своята аудитория и собствениците им остават далеч от своите евентуални клиенти. Сайт класирал се на първа страница в гугъл и спечелил добра популярност в интернет може да донесе значителни приходи на фирмата, дружеството, компанията за която е създаден.
Първа страница в Google с платени реклами.

Платените реклами са  един от начините за да стигнете до вашите евентуални клиенти . Гугъл AdWords ви  дава възможност да достигнете до вашите потребители по най-бързия и лесен начин в рекламната мрежа на гугъл както и в резултатите от търсенето. Вие определяте цената за клик на вашата реклама като можете да си направите не една рекламна кампания в Google AdWords.В България при рекламирането на сайт с не голяма конкуренция се заплаща около 20-30 стотинки за клик и среден дневен бюджет около 3-4 лева на ден. Опитът показва че счрез рекламите с Google AdWords бизнесът ви става популярен и клиентите ви стигат лесно до вас.
Първа страница в гугъл със seo оптимизация на сайта.Стратегически създаден или оптимизиран в последствие вашият сайт може да се класира на първа страница в резултатите и без допълнителни разходи той да бъде лесно откриваем за вашите клиенти.Чрез внимателен подбор на ключови думи и добра SEO стратегия сайта ви ще се появява на първа страница с естествени резултати при търсене( неплатени).Този сайт предлага гугъл оптимизация по избрани от вас ключови думи.За да направите видим вашия бизнес в интернет и успешно да се наредите на първа страница в гугъл прочетете статиите Класиране в Google и SEO услуги .