Похвали и отзиви - другите за мен

Това е мястото отделено за похвали и отзиви.Доста нескромно би било аз да говоря сам за себе си. Нека под формата на коментари  хората говорят за мен… „най-добрия“, „големият специалист“, „лидер в дейността“ – са клишета на които никой не вярва. Малцина са тези , които се доверяват на досадни реклами със стандарни клишета. Когато хората говорят на всяка изписана дума се дава вот и добавена стойност.

Искренно се радвам когато телефонът на мой клиент започне да звъни и той извлича реални печалби от сайта си. Понякога резултатите идват бавно и с много труд, по високо конкурентните думи става все по трудно особенно след порденият ъпдейт на гугъл.

Идеята сайтът да се класира на първа страница по търсени думи съвсем не е моя, всеки сайт заслужава да бъди видим в търсачките и да работи за своя собственик максимално добре. Все повече хора осъзнават необходимостта от seo оптимизация. Сайт с посетители е = на нови клиенти, или в най лошият случай популярност на продукт фирма или услуга.

Ценният трафик

Трафикът към вашият сайт може да бъде от много места социални мрежи като фейсбук или форуми - общности по интереси, мейл маркетинг – пощата която не желаете да получавате но кликате на линка доста често.

Трафикът от гугъл - при вас попадат хора които търсят точно вашият продукт или услуга. Чрез seo оптимизация броячът в сайта се завърта от посетители търсещи вас с дума по която илизате в  google.

Места за коментари  отзиви и въпроси.

Благодаря на всички който са ми гласували пълно доверие работили сме заедно и са пуснали коментара си тук.

Можете да добавяте коментари и задавате въпроси  във фейсбук групата или да пишете във фейсбук страницата след като я харесате. Също така можете да се свържете с мен от формата за контакти.

 

23 Responses to Похвали и отзиви - другите за мен

 1. Гран При София 

  За кратко време успешно се наредихме в първите две страници на гугъл при голямата конкуренция в нашата свера. От нула посещения на месец вече имаме по 60 100 средно на ден. Благодарности и от нашия екип.

 2. Наистина отличен информативен! Създателя му изключително много ми помогна с познанията и уменията си в популяризирането на моя собствен сайт, оптимизацията за нас е успешен бизнес и много нови клиенти от интернет!Спечелихме много клиенти в България а по късно и в Гърция с новите ни резултати в гугъл.SEO оптимизацията върши работа. Вече сме номер 1 и в България и в Гърция- първа страница и първо място. С думи написани на грътски език фантастично ние сме в Гърция със средно 800 посетители на седмица и нови пазари стъпихме и на Гръцкия пазар с гръцкия сайт по думата котли и подобните фрази свързани с производството на Екотерм. Произвеждаме котли продаваме котли намират ни в интернет всички които търсят котли и то много лесно винаги в първите 3 места:)))

 3. Румен Чавдаров - Шофьорски курс Варна says:

  Благодаря за помоща в благодарение на теб вече съм на първа страница в googleto.Дизайнът на сайта ми не се промени а запитванията по интернет за шофьорски курсове във Варна се увеличиха многократно. Благодаря ти.

 4. Боян Георгиев - balchikcity.com says:

  Отличен сайт. Много полезен и изчерпателен с информацията която съдържа. Браво на създателя {:и аз съм вече в резултатите :)

 5. Ergon says:

  Благодарим за вниманието, съветите, съдействието и всичката работа свързана с оптимизацията на сайта ни. Резултата е очевидно отличен! SEO оптимизацията – гаранция за успех!

 6. Комплекс Виктория - Балчик says:

  Доволни сме от новия си сайт все по лесно ни намират в интернет за което благодарим.Обещаваме да го допълним с нови текстове снимки и видеоклипове.Успех на новия ти блог не се съмняваме че ще го наредиш сред първите в търсачката. Благодарности за компетентноста ти.

 7. Малчев - отпушване на канали says:

  Много съм ти благодарен Светле на първа страница съм и аз при такава конкуренция в моя бизнес.Стана чудото и продължавам напред и нагоре от месеци не падам по думите си от топ-3. Ти си част от цялата ми дейност и живо здраво да продължаваме все така.

 8. http://rentacar-burgas.alle.bg says:

  Благодаря, отлично съдействиe пожелаваме ви много бъдещи успехи. Доверихме ви се и успяхме, балагодарско за съветите които вършат работа. Освен гоогле печелим и руската търсачка яндекс.

 9. Жени solartechbg.info says:

  http://www.solartechbg.info
  И ние благодарим за съдействието и съветите. За по-малко от месец сайта ни излезе на челни позиции по най-търсените думи като от които печелим посещения и нови клиенти . Още веднъж благодаря.

 10. Валек Шофьорски курсове Варна says:

  SEO оптимизацията е истината за успеха. Добрата оптимизация те показва видно за всички в пространството. Искренно съм благодарен на създателя на този сайт за това което направи за мен. Първа страница първо място съм в благодарение на тебе.

 11. AMG складове и магазини says:

  Сайта стана супер, сам си качвам снимки и статии без да разбирам от сайтове с админ панела на български език се справям. Без специялна поддръжка за оптимизация на сайта се класирахме доста добре по много думи . Имаме обаждания по телефона и то от сайта. И в малките градове има смисъл от хубав сайт оптимизацията носи нови клиенти убедихме се. Всеки ден средно по 50 посетители от гооглето влизат при нас което си е супер.

 12. Надя Казакова-семинари по счетоводство says:

  Благодаря ти много за тунинга на сайта ми, за резултатите и за уроците по оптимизация.Гугъл най-после ни хареса сайта.

   
 13. Владо Милев- Борса за матраци says:

  Благодаря ти Светлине вече имам и онлайн магазин който продава.Дизайна е точно както го исках. Онлайн чата работи много добре. Благодаря за оптимизацията на сaйтa, който вече излиза на първите позиции по всички думи свързани с матраци.Отлична оценка имаш от нашия екип, като професионалист който може знае и работи.

 14. Фирма ВЕНИМА pochistvanebg.org says:

  За една седмица се сдобих със сайт и малко по късно първа страница по десетки думи. Дизайнът е този който исках и дори по добър. Успех ти желая и благодаря за положения труд. За 3 месеца се сдобих с ранг 4 на нов домейн. Това се казва успех малко вложени пари и големи резултати.
  Шлайфане на бетон 1 място, полиране на бетон 1 място, шлайфане на мозайка 1 място – почистване, полиране, шлайфане на всички материяли с които работим сме само в топ 3

 15. D&D сервизи - АВТОКЛИМАТИЦИ says:

  На първа страница и първо място на думата АВТОКЛИМАТИЦИ за 2 месеца и много поръчки в благодарение на теб . Благодаря ти Светльо. Ще атакуваме конкуренцията и вярвам че ще се брандирам фирмата си с твоя помощ.

 16. Рекламна агенция "Буржоазия" ЕООД says:

  Благодарим ти за съдействието. С твоя помощ оправихме контента на страниците. Оптимизирахме метите и дискрипшаните. Посещенията към сайта се увеличиха, а и с тях и бройката на клиентите. По ключовите думи излизаме на първа страница. Благодарим ти още веднъж.

 17. Божил - Кърти чисти извозва says:

  За по малко от 3 месеца съм в топ 3 по едни от най-конкурентните думи в България и вече не плащам за адуърдс реклами . Кърти чисти извозва със сео оптимизация от Светлин.

 18. ЕТ Дитрос - Видео диагностика и канлизация says:

  Дръж ме най-горе разчитам на тебе. Колкото по горе толкова повече работа.

 19. Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД Я. Янев says:

  Топ продукукти за дома онлайн магазин

  За по-малко от месец онлайн магазина ни: http://www.thbd-online.com по важни ключови думи излезе на първа страница в Google. Това разбира се е факт благодарение на Светлин Неделчев. Неговите ценни указания и практически опит по SEO оптмизация са гаранция за постигане на отлични резултати. Освен, че Светлин е отличен специалист по изграждане и оптимизация на сайтове, със своите познания тои обучава желаещите да навлязат в тази специфична материя. Препоръчвам го на всички, които искат да постигнат успехи и да се класират на челни позиции в Google.

  Управител на Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД
  Я. Янев

 20. Павел Йончев says:

  Занимавам се аматьорски с един фирмен сайт http://evristika.eu/ който навремето го докарах някъде към 3500 уникални посещения за един ден. Тогава ми изглеждаха твърде малко, за към близо 700-750 страници, които имаше индексирани в Гугъл. С течение на времето, моята информация беше копирана на много сайтове предимно със счетоводна насоченост. При мен копирано съдържание имаше, но то беше твърде малко, предвид на това, че работех предимно с документи, които виждаха „бял” свят за пръв път чрез този сайт.
  Естествено, след малко време Гугъл си свърши перфектно работата, като ме закова с около 250-300 посещения дневно в работни дни и така горе-доле мина последната година.
  В крайна сметка през близките месеци реших да направя някои реорганизации по сайта, както и да предприема стъпки по възстановяване на предния му имидж в Гугъл, като през цялото време разчитах на ценните съвети на Светлин Неделчев.

  Изразявам специална благодарност на Светлин Неделчев, че благодарение на неговите мерки, един съвсем пресен сайт http://accountingservices.pro/ поскокна за седмица от двайста – на пета – на трета – на първа страница/все още кеша му се не виждаше/ по средно конкурентна дума.

 21. Розалина Граматиков says:

  Не очаквах толкова добри резултати. Определено ме изненада. Препоръчвам те на всеки, който има проблеми със сайта си. Корекността ти също не е за подценяване.

 22. Любо къртене чистене извозване - фирма АНКА 2004 says:

  Светлине благодаря ти за всичко ти си ми като брат пробих в услугата “ кърти чисти извозва“ имам работа а 100% от клиентите ми са само от теб и от сайта които ми направи и работиш по него

 23. Михаил Антонов says:

  ЛМТ е фирма специализирана в производството и реставрацията на мека мебел . В момента имаме три сайта и всичките те се администрират от Светлин . За това ,че той е голям спец в СЕО оптимизацията спор няма , за кратък период от време по всички ключови думи свързани с нашата дейност ни класира на първа страница . Но за нас е по -важно ,че работим с много точен човек . Преди време други хора оптимизираха сайтовете ни и затова можем да сравним и оценим колко коректен е Светльо . Благодарим ти за всичко и се надяваме все така да реализираме успешни проекти .

сео оптимизация на сайтове за гугъл