Оптимизация на сайт за ремонт на покриви

Нов проект за оптимизация на сайт за ремонт на покриви и строителни ремонти.

ДоСтроителство и ремонт на покриви  в Софиямейна е закупен в средата на месец февруари 2021 година с цел да се създаде сайт в нишата за строителство и ремонт на покриви. Въпреки високата конкуренция по ключовата фраза  възнамерявам   да го вдигна до първа страница  не по късно от месец май, когато започва същинската работа на строителните фирми.

Известно е че в оспамените ниши се пробива много трудно,но тук ще заложа на едно една нова стратегия , която може би ще опиша в друг пост. Преди  десетина готини, много преди панда и пингвин да ни порежат с хилядите некачествени връзки една част от seo специалистите си извлякохме поуки, но други колеги продължават със  спама и наводниха  с ремонт на покриви.  Фраза която не е толкова доходна, но за сметка на това е прилично наводнена  с некачествени сайтове  и неправилен  подход към оптимизация на сайтове за гугъл  (в случая с ключовата фраза покриви) . 

С този проект съвсем скоро ще разбия митовете за възрастта на домейна и връзките към него. Също така няма да използвам и социалните мрежите за така наречените социални сигнали, за които съм скептичен и не малко съм говорил по темата.

Моят опит с ключовата фраза "Ремонт на покриви"

Въпреки високата конкуренция по ключовата фраза и малкото средства, който могат да ви осигурят малките строителни фирми идеята не е лоша. Голяма радост за всеки оптимизатор  е  овладяването на всяка търговска ниша. Не е тайна, че в последните няколко години поддържам мои  клиенти в топ 3  през 2020 г  започнах оптимизацията на  на домейна   remonti-borisovi.com познат  на всички , които следят позиционирането на сайтовете по   ключовата фраза ремонт на покриви. Ще се случи ли  същото и с bulremont.com  предстои да разберем. Както писах по горе до месец  май ми остават 3 месеца, време достатъчно да се вдигне един чисто нов домейн.

 

За уеб дизайна

В моя случай целта не оправдава средствата. За най-успешните ми проекти съм отделял време за създаване на  тема (шаблон)  за Джумла или Уърдпрес , но изработката на собствен дизайн отнема доста време за това подходих  стандартно Готова тема  с много js и css  и компромис с най - нехаресвания от мен Elementor  Като резултат ми се получи бавно зареждащ сайт със  съвременен  дизайн подходящ за строителна фирма  в нишата ремонт на покриви.