Класиране в търсачки SEO съвети и практики

Избор име на домейн – при изборът на домейн вкарайте ключова дума в името на домейна си. По възможност закупете стар домейн с добра история, това позволява по бърза оптимизация и класиране на сайта в гугъл е за по кратко време.Обратно на препоръчаните от мен seo съвети този сайт е с нов не приятелски настроен домейн за класиране по думите SEO оптимизация , класиране в търсачки и въпреки това има завидни  резултати.

Приятелски url адреси- задължително поставяйте ключови думи в url адресите, те да бъдат кратки според мен кирицата не е задължителна ако адресите се изписват правилно на латиница.

Уникални статии в сайта- за успешното класиране вашата статия трябва да бъде уникална, избягвайте клишета и популярни фрази . Напишете статия около 300-400 думи като не забравяйте да използвате ключовите думи в статията. Гъстотата на ключовите думи в статията при различните търсачки е относителна за google ви препоръчвам ви между 2-4% Статията да започва и да завършва с ключовите думи.

Скорост на зареждане на сайта- бързината на зареждане на сайта ви е също важна за успешното класиране в търсачките. Леките сайтове се оценяват от повечето търсачки.

Описание на снимките в сайта- използвайте ключови думи при описанието на всички снимки и графики в сайта.

Линкове в статията- някой търсачки като google отчитат за важни думи които са използвани като линкове в статията.

Заглавие- в  title задължително да се поставят важните за страницата ключови думи. Заглавията на страниците да бъдат съчетани с правилните ключови думи тази стратегия е много важна за доброто класиране в търсачките.

Линк популярност- изградете качествени връзки със сайтове с подобна тематика. Осигурете си връзки от сайтове с висок пейдж ранг.

Чистота на кода- чистият код е допълнителен фактор за класацията  на вашият сайт. При грешки в кода търсачката не може да обходи съдържанието на сайта ви.

Спазвайки всички тези seo съвети вашият сайт ще се класира успешно по ниско конкурентните ключови думи в повечето търсачки и най вече в google. В тази статия очаквайте практически  съвети за едно по добро класиране в гугъл.

сео оптимизация на сайтове за гугъл