Връщане на резултатите след пингвин ъпдейт

След изненадата с пингвинския ъпдейт се изписаха много стати по темата. Едни как не трябва да се прави други какво трябва да правим за в бъдеще време.Всеки си има своя теория по въпроса както разбира се и аз. Много от версиите са напълно неприемливи за мен. Например че вече няма нужда от линкове а само участие и постове в социалки, че задължително трябва да имаме блог на сайта с  едва ли не ежедневни публикации и тн. Както повечето разбрахме падението дойде от външните връзки и спаменето с еднна и съща дума към един и същ url. След малко анализи и експерименти вече мога да обявя че лек за пингвинската болест има и дори мога да предложа илача на пазара за сео оптимизация. Всъщност в повечето случай наказание от google няма.

Лечение от пингвина на Google как става

Както вече знаем паднахме от анкори с едни и същи думи от много домейни, да не казвам че повечето са наспамили с  дума или фраза, която  е една и съща от всички домейни :) Новият ъпдейт така наречен антиспам пингвин забелязва че линковете ви са едни и същи и ги счита за неестествени. Ако се замислите това е съвсем логично и наистина си мирише на спам. Има ли решение на проблема което врърши работа? Да решение има и цялата хитрина се състои в  следното: набавяне на нови връзки с други анкори – например ниско конкурентни думи, които се срещат в съдържанието на сайта или просто анкери които нямат нищо общо с целевата  дума на сайта. Каква е логиката? Логиката е че при следащото отчитане на връзки към сайта ви процентното съдържание на така наречените „наспамени анкори“ ще е различен-няма да е една и съща дума и покачването ще започне бавно но сигурно.

Mога ли да ви излекувам от пингвинския гугъл ъпдейт?

Да мога да ви помогна защото вече се излекувах сам. Издънихме се взаимно с помоща мойя клиент чиито сайт оптимизирах, макар че знаехме вече какво не трябва и какво трябва да се прави белата стана за седмица, от 13 позиция по силно конкурентна дума се отзовахме на 345-360 позиция само за няколко седмици сайта е нов и малко го понатегнахме :). Това се случи защото клиента ми е активен участник по форумите а подписът му предполагам се досещате какъв е (силно конкурентната му ключова дума) :) И така започна борбата за заемане на старите позиции. Моментното състояние на сайта след прилагането на ваксината ми е 250 позици нагоре по думата с която паднахме толкова назад, като сайта започна да се класира и по други фрази -средно конкурентни тясно свързани с фирмата.

Какво точно ви предлагам?

1.Анализ на сайта от колко домейна имате връзки и с какви анкори – безплатно.

2.Осигуряване на стотици връзки от световни и руски социалки – места в които съм редовен потребител с много последователи.

3.Връзки от микроблогове над 160 в които съм регистриран.

4. Връзки от мои блогове с ваши уникални статии – 25 авторитетни блога.

5. Събмит и добавяне в стотици директори и сайтове за обяви Български и чуждестранни – сайтове за които най-вероятно не сте знаели че съществуват и не сте хванали лошия си анкор.

Забележка: Новите анкори за успешното лечение са по мое осмотрение или по ваше желание на ваша отговорност.

Цените са по споразумение – време за постигане на резултати в зависимост от състоянието на сайта ви

сео оптимизация на сайтове за гугъл