Какво значи сайтът ми да е работещ

Често чувам от теб да използваш термина "работещ сайт"  кажи ми какво означава това и какъв смисъл влагаш?

- Да наистина това е доста използван мой жаргон когато става дума за уеб сайтове . Смисълът който влагам тук е много елементарен. Какво значи работеща пералня или микровълнова фурна? Да изпълнява задачата за кето е създадена. Според моята гледна точка сайтовете се създават за да вършат работа. Живеем във времена когато всичко е онлайн, много одавна не съм срещал човек в кварталното кафене с вестник, обичайната гледка е  млади и възрастни с таблети и телефони да  търсят това от което имат нужда.

Ако ти например имаш уеб сайт и предлагаш нещо което аз търся и не мога да го намеря в мрежата е един добър пример за неработещ сайт.

Добре съгласна съм с това което казваш, но кажи ми какво означава сайтът ми да е работещ?

- Ще ти задам въпроса обратно за да си отговориш сама. Колко обаждания или запитвания имаш от сайта си за един месец. Ако отговорът ти е че почти не си имала клиенти от интернет си един добър пример за горд собственик на сайт от който няма никаква полза.

Знам това но все пак гугъл не е единственото място от където могат да ме открият. Какво мислиш по този въпрос?

Естествено че е така има хора и дори фирми които дори нямат сайтове, но въпреки това имат ангажименти от интернет. Присъствието ти в интернет е важно, макар че повечето хора използват търсачките като гугъл не са за подценяване  форумите сайтовете за обяви и социалните мрежи , но в случая говорим за работещ и неработещ сайт. 

Мисля че започнах да разбирам би ли ми дал съвет какво трябва да направя?

Според мен имаш само два избора. 1.Да потърсиш хора с опит като мен или 2.да вземеш нещата в свои ръце. При първият избор ще получиш това което желаеш в рамките на няколко месеца, докато при втория ще се наложи да почетеш доста , а освен това трябва да се лишиш от доста разходки и посещения на кафета:) Все пак ако решиш да си бъдеш полезна сама използвай отново гугъл и потърси из блоговете, доста неща се изписаха през последните години.

 

 

сео оптимизация на сайтове за гугъл