Списъци на търсачки и директории за регистрация

Регистрация на сайта в търсачки директори и социални мрежи е задължителен елемент за постигането на добра външна seo оптимизация. Предлагам ви услугата регистрация в търсачки и директории.  Ако нямате време за да добавите сайта си ръчно във всички тези списъци, това мога да направя вместо вас.

 

Регистрация в Руски социални мрежи

Регистрация на вашият уеб сайт в Руските социални мрежи е един добър начин за събмит в много директории и социални сайтове за споделяне на връзки. Удобството и ползата от руските социални мрежи е че се използва кирилица, заглавията и описанията са на кирилица, което ви дава тежест в търсачките по думите написани на Български език при събмита в Руските социални мрежи. По долу са изброени по-пулярните Руски социални мрежи. В случай че нямате време или знания  тази, seo услуга ще ви струва 40 лева за регистрация във всички по долу изброени социални мрежи.

FamaRate.com    kORICA.info    Zizl.ru   Bobrdobr.ru    Ru.Reddit.com    Google.com/Bookmarks   BadaBadu.com   Del.icio.us    News2.ru    Smi2.ru    Vaau.ru    Memori.ru    Mister-wong.ru   Moemesto.ru    Newsland.ru    Sloger.net    Socialink.ru   Feedblog.ru    Site.oslikua.com/social/   Monrate.ru   Chipp.ru   Nov.osti.info   News2.by   Fak.lv    News2.kz   Livepress.ru    Gazeta.lv    Rumarkz.ru   Pblog.ru/news/   Smilestory.ru   Linkstore.ru   Faito.ru/tags/    Newblogs.ru   Dude.com.ua   Crash2.ru   Newsler.de   Fx-news.ru   Topnews.com.ua   Bestlink.ru  Laplap.net   News.r55.ru   Frum.ru    Sove2u.ru    Maclinks.ru    Startup2.ru    Geeknews.ru    Linux2.ru    Drugoiblog.ru   Messija.net.ru  Webgateway.ru

Регистрация в социални мрежи

 Регистрация в популярните световни социални мрежи е вече задължително при външната seo оптимизация. Споделянето в социалните мрежи напомня на роботите че ни има в пространството, а също така носи и добър трафик към сайта. В случай че незнаете как или нямате нужното свободно време можете да се свържете с мен за регистрация във всичките по-долу посочени социални мрежи. Цената за регистрация  във всички социалки изброени по долу е 40 лева. Поръчката се изпълнява в рамките на два работни дена след подаване на заявката.

Digg.com   Reddit.com   Del.icio.us   Stumbleupon.com  Indianpad.com  Google.com/Bookmarks   Technorati.com   Slashdot.org    Furl.net   Diigo.com   Wirefan.com   Bibsonomy.org    Blinklist.com    Newsvine.com   Netvouz.com   Folkd.com    Bmaccess.net    Blogmarks.net   Mister-wong.com    Twitter.com   Thoof.com  Corank.com    Megite.com/discover/    Facebook.com   Squidoo.com  Actualtopics.com   Mixx.com  Swik.net  Dzone.com   Dropjack.com   Buddymarks.com    Bookmarktracker.com    Jumptags.com  Fark.com    Connectedy.com   Mylinkvault.com    Tumblr.com   Searchles.com    Business-planet.net    Myspace.com    Multiply.com   Blogger.com   Myweb.yahoo.com  

Внимание след последните актуализации на google тези сайтове могат да навредят на сайта ви в случай че не ги използвате правилно.

Популярни Български портали и директории с възможност за добавяне на сайт. Добавянето в Българските портали и директории носи популярност, трафик и тематични линкове, когато сайтът се добави в подходящата категория.

Добавяне на сайта в директории

Добавяне на сайта в най-популярните директории е от особенно значение за външната оптимизация. Линк получен от авторитетните директори е seo фактор, който не трябва да се пренебрегва.

Добавяне в търсачки

Добавянето на сайта в други търсачки носи  допълнителна тежест пред Google . Допълнителен тласък в процеса на seo оптимизацията и възможност за трафик. Регистрацията във всички по долу изброените търсачки ще ви струва 10 лева, в случай че нямате време да се регистрирате, или не знаете как  можете да се свържете с мен.

Добавне на сайт в директории за публикуване на статии

Добавне на сайт в директории за публикуване на статии с изходящи линкове към вашият сайт. Услугата която  ви предлагам е написване на уникална статия тематично свързана с вашият сайт. Изходящи линкове сочещи сайтът ви с анкор текст ви придава допълнителна тежест в търсачките.

сео оптимизация на сайтове за гугъл