Пингвин панда или нещо друго

Често собственици на сайтове започват да се чудят какво се случва когато посетителите намалеят драстично. Много често започват съмненията във вече познатите гугъл Ъпдейти пингвин и панда. 

Ако сте си правили външна оптимизация като начинаещ ентусияст не са изключени вариянтите да ви е  клъвнало пингвинче.Както вече знаете пингвин ъпдейт на google наказва сайтовете поради лошите им връзки "линкове".

При панда алгоритъма нещата стоят по различно понижаването на позициите се дължи на грешки допуснати вътре в сайта.Пандата не харесва дублираните страници, страниците без текст и прекомерната употреба на ключови думи в страницата.Ако във вашият случай сте пострадали от панда алгоритъм не се притеснявайте решението е бързо и лесно.След правилната корекция всичко ще се нормализира.

Относно понижаването на саита ви от "нещо друго" вариантите са много. Възможно е да сте инжектирани със зловреден софтуер. Или да сте мигрирали на нови url адреси и така да сте създали нови страници които са дублирали съдържанието на старите авторитетни страници. Много често собствениците на сайтове се притесняват от наказание поради спад в посещенията, но причината за това е всичко останало но не и ъпдейтите пингвин и панда

сео оптимизация на сайтове за гугъл