Бърза изработка на уеб  сайт - само за няколко дни

Възможно ли е да се сдобиете с евтин но работещ сайт с много вградени функции, само за един ден? Онлайн магазин, блог, форум и др. Отговорът е категорично ДА. Софтуерът е готов и ви чака на моят компютър, просто се премества на вашият хостинг конфигурура се и се персонализира според вашите изисквания. Заменят се снимките бекгрундовете и естествено съдържанието. Ако желаете онлайн магазин който да е евтин продуктите ще трябва да добавите вие през административният панел.Цената на подобен сайт с функции за онлайн магазин форум блог и др. ще ви струва между 100 и 150 лв. Демо версиите показани тук все още нямат собственици и не се предлагат повече от веднъж т.е. закупувайки подобен сайт ви се гарантира че ще бъде уникален .

Това са готови демо сайтове с различни шаблони и  визии които могат да се променят само с един клик от админ панела. За изработката на подобен сайт за вашите нужди е нужно само добавянето на вашата информация.

 

В случай че цените за изработка на сайт, както и примерните дизайни са ви заинтригували можете да се свържете с мен за да получите достъп до админ панела на избраният от вас сайт.

сео оптимизация на сайтове за гугъл