Предлагам ви абонамент за SEO поддръжка на сайт

Това е услуга, която ви гарантира подържането на позиции в гугъл и възможност за работа по нови думи и фрази, които ще ви донесат допълнителни ползи и девиденти от вашият сайт. Както всички знаем интернет се развива с всеки изминал час, конкуренцията в интерент расте постоянно.Търсенията по ключови думи също се променят. Всеки месец се забелязват стотици нови фрази в различни пазрни ниши. Предполагам вече се досещате.Щом интернет расте и се развива трябва да се развива и вашият сайт. С абонаментната seo поддръжка това се получава в резултат от ежедневната работа по сайта ви. Не си мислете че един сайт е напълно завършен и няма какво да се прави повече по него. Много пъти съм писал че от сайтове тип визитка полза няма. Абонаментната seo поддръжка ви гарантира развиването на сайта и увеличаване на таргетираните потребители (търсещите вашата ниша)

Скъпа ли е тази услуга?

Когато вашият сайт е преминал през успешната оптимизация и е положен основният труд абонаментната поддръжка не излиза скъпо. В зависимост от нуждите в сайта се влага труд между 30 и 50 часа месечно които се договарят между поръчител и изпълнител. Тази услуга може да се комбинира с цялостната поддръжка на сайт, като актуализация на продукти или услуги, дизайн, редизайн, фейсбук реклами и др.

Какво ви гарантира такава поддръжка

Ключовите думи по които се работи ще се увеличават и съответно посетителите ви.

Когато сте попаднали на точния човек който си разбира от работата няма да се лутате в административния панел на сайта си и да се чудите кое как се правеше.

Сигурността на сайта ви е гарантирана дори и да ви хакнат това не е ваш проблем, може дори и да не разберете че това се е случило, когато има кой да му мисли.

Времената се променят интернет също. Вашият специалист ще е запознат с настоящето и бъдещите тенденции в интернет

сео оптимизация на сайтове за гугъл