Абонамент за SEO поддръжка


Това е услуга, която ви гарантира поддържането на позиции в гугъл и възможност за работа по нови ключови думи и фрази, които ще ви донесат нов трафик към вашият сайт.

Интернет се развива с всеки изминал час, конкуренцията както казва един  приятел не спи .Търсенията по ключови думи също се променят. Всеки месец се забелязват стотици нови фрази в различните пазарни ниши. С абонаментната SEO поддръжка  вашият сайт ще се движи нагоре и ще се открива по нови ключови думи.

Скъпа ли е  услуга та?


Когато вашият сайт е преминал през успешната оптимизация и е положен основният труд абонаментната поддръжка не излиза скъпо. В зависимост от нуждите в сайта се влага труд между 30 и 50 часа месечно които се договарят между поръчител и изпълнител. Тази услуга може да се комбинира с цялостната поддръжка на сайт, като актуализация на продукти или услуги, дизайн, редизайн, фейсбук реклами и др.
Какво ви гарантира такава поддръжка

Ключовите думи по които се работи ще се увеличават и съответно посетителите ви.
Когато сте попаднали на точния човек който си разбира от работата няма да се лутате в административния панел на сайта си и да се чудите кое как се правеше.
Сигурността на сайта ви е гарантирана дори и да ви хакнат това не е ваш проблем, може дори и да не разберете че това се е случило, когато има кой да му мисли.
Времената се променят Интернет също. Вашият специалист следи за всички промени и реагира адекватно